Omladinski turizam

Mesto gde možeš da se razvijaš i rasteš

Kolaž slika gde se omladinci bave sportom u prirodi

Hotel Oplenac ima odlične uslove za bavljenje dečijim i omladinskim turizmom.

Priroda je bila darežljiva, pa je šumoviti Oplenac danas park, sa uređenim stazama idealnim za šetnje i džoging. Zbog nadmorske visine, svojevrsne klime, izuzetne prirode i čistog vazduha, boravak ovde pozitivno utiče na zdravlje i jačanje imunog sistema.

Pored zdravstvene uloge, Oplenac pruža mogućnosti i za edukaciju, kroz obilazak zadužbine kralja Petra I i upoznavanjem sa našom srpskom istorijom.

Hotel Oplenac je među omiljenim hotelima za smeštaj dece školskog uzrasta (ekskurzije i rekreativne nastave). Takođe bili smo domaćini i studentima koji su učestvovali u programima evropske organizacije mladih.

Nudimo smeštaj u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, na bazi polupansiona ili punog pansiona. Ishrana je prilagođena uzrastu, a postoji mogućnost i pojačane ishrane. Obroci se spremaju po dogovoru, a u skladu sa potrebama primenjujemo i HALAL standarde.

Hotel poseduje otvoreni košarkaški teren i dečije igralište. Blisko sarađujemo sa osnovnom i srednjom školom koje su voljne da, u skladu sa svojim mogućnostima, ustupe na korišćenje i zatvorene sportske sale. Relativno blizu hotela se nalaze i fudbalski tereni Akademije Duljaj, koji imaju sve potrebne uslove za održavanje treninga, ali i mečeva.

Hotel je do sada ugostio razne sportske klubove i saveze, a neki od njih su: Karate savez, KK „Roda“,RK “Izviđač”, FK „Voždovac“, FK „Radnički“ Niš, Ok „Spas“, itd.

Odbojkaški klub "Spas" iz Beograda na pripremama na Oplencu

Imate pitanje?

Kontaktirajte nas

Share This